Pro váhavce

05.12.2013 08:34

Kdo si není jistý, do čeho vlastně eventuelně půjde: bude to orienťák, bude to terénem (nutné přeběhy po silnicích a sídlištěm max. 10%), čekají vás volby, dlouhé postupy, sprintové rozhodování, middlová mapařinka a do toho všeho výhledy na všemožné atrakce Jižáku. Mapa obsahuje jak profláklé partie, tak dosud neprozkoumaná zákoutí. Je v UTM33, kontroly jsou zaměřeny GPS, takže když se ztratíte, bude to jen vaše chyba :) Jen připomínám, že kategoriím A a B zbyde mapa s tratí a zmuchlaná ze závodu, kategorie C a D mají „jen“ oblast, co se vejde do A4. Pokud tedy chcete čistou o-megamapu 1:16 000 formátu SRA3 (omezení digitálního tisku v Žaketu) rezervujte si ji v přihlášce nebo mailem. Určitě stojí za to – já sám ji už mám vylepenou na WC!

Taky je mi jasný, že spousta lidí se rozhodne až podle aktuálních sněhových podmínek. Ale Vánoce jsou letos dlouhé, takže vám lyžovačka neuteče, navíc v Jizerkách bude před Vánocema „přepražákováno“.

Kdo neví, jestli jet MTBO nebo běžet (případně LOB, NOB, HROB, OBSONKK): vyberte si v přihlášce jedno a do poznámky připište druhé, ať mám dost map. Rozhodnout se pak můžete až v pátek před závodem (samozřejmě jako MTBO lze jet jakoukoliv trať).

Stejně jako loni bude možné si trať zaběhnout samostatně i v neděli a pokud bude zájem, nechám tam kontroly až do nového roku (ovšem je možné, že voskovky sežerou srnky případně bezdomovci). Sběr kontrol vítán :)

A jak budou mapy vypadat?